Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ στη συνάντηση Αυγενάκη-Αλαφούζου

Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ στη συνάντηση Αυγενάκη-Αλαφούζου

Στην ατζέντα και τα περιστατικά βίας και η αντιμετώπισή τους

Τα θεσμικά ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο με επίκεντρο τα περιστατικά βίας και την αντιμετώπισή τους καθώς και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, απασχόλησαν τον υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr,  ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του, για να ληφθούν υπόψιν στον διάλογο που εξελίσσεται, προτού υλοποιηθούν τα πρώτα σχετικά μέτρα της κυβέρνησης. «Τα κρούσματα γηπεδικής βίας, άλλωστε, έχουν πολλαπλώς απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια κι έχει πέσει θύμα της αναποτελεσματικής αντιμετώπισής τους με σοβαρές, αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αλαφούζος επικεντρώθηκε στο επείγον της υπόθεσης της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και των συστημάτων ασφαλείας του, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων τους εκεί. Επιπλέον, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω και από το τηλεοπτικό θέμα με την εκκρεμότητα της ΕΡΤ και αρκετών ΠΑΕ, με τους εκπροσώπους του «τριφυλλιού» να καταθέτουν την αγωνία τους για την ομαλή και ανταγωνιστική διεξαγωγή του πρωταθλήματος, παρότι οι ίδιοι έχουν εξασφαλισμένο τηλεοπτικό πάροχο.