O πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ, Γκριεζμάν και Ντε Λιχτ

O πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ, Γκριεζμάν και Ντε Λιχτ

Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου αναφέρθηκε στους στόχους των «μπλαουγκράνα»

Στην καρδιά της μεταγραφικής περιόδου, η Μπαρτσελόνα αναζητά τις ιδανικότερες επιλογές για τη στελέχωση της καλύτερης δυνατής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, σύμφωνα με το gazzetta.gr, μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου, για τα τοπ ονόματα που απασχολούν το σύλλογο και το ενδεχόμενο απόκτησής τους.

Νεϊμάρ: «Ξέρουμε ότι θέλει να φύγει από την Παρί, αλλά και ότι η Παρί θέλει να τον κρατήσει. Οπότε, δεν υπάρχει θέμα για μας. Γενικότερα όμως δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων».

Ντεμπελέ vs Νεϊμάρ: «Θεωρώ ότι ο Ντεμπελέ είναι καλύτερος από τον Νεϊμάρ και απολαμβάνω τον τρόπο που παίζει. Οποτε παίρνει την μπάλα, άπαντες είμαστε σε αναμονή ότι κάτι φοβερό θα συμβεί».

Γκριεζμάν: «Χθες είχαμε συνάντηση με την Ατλέτικο, για το πώς θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τη μεταγραφή. Δεν έχω κάτι περισσότερο να εξηγήσω. Οσο για την περσινή άρνησή του και ο Ανρί και ο Βίγια κάποτε αρνήθηκαν και έπειτα ήρθαν σε εμάς. Δεν με απασχολούν αυτά, έτσι είναι οι μεταγραφές».

Ντε Λιχτ: «Εχω πει από καιρό ότι ξέρω που θα παίξει την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει ακόμα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα».