Aναλαμβάνει τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Άμπελ Φερέιρα

Aναλαμβάνει τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Άμπελ Φερέιρα

Ο πρώην-πλέον- τεχνικός της Μπράγκα, θα διαδεχθεί τον Λουτσέσκου

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της διοίκησης του ΠΑΟΚκαι μετά την ψυχρολουσία της αποχώρησης Λουτσέσκου, βρέθηκε ήδη ο αντικαστάσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, o Άμπελ Φερέιρα έπεισε την Μπράγκα, την πρώην-πλέον- ομάδα του, να τον αφήσει να κάνει πράξη την επιθυμία του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων.

Ακόμη και το πρωί της Κυριακής (30/6) η αποστολή του ΠΑΟΚ και του Μάριο Μπράνκο παρουσιαζόταν ως «αποστολή αυτοκτονίας» απέναντι στον ιδιόρυθμο πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σάλβαντορ. «Δεν πρόκειται να καταφέρει να πείσει τον Σάλβαντορ», έλεγαν, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον… Φερέιρα.

Από την πρώτη στιγμή οι «ασπρόμαυροι» τον είχαν «σύμμαχό» τους και από αυτή τη θέση ξεκίνησαν και συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής οι διαπραγματεύσεις. Ο Μπράνκο πόνταρε στην επιθυμία του 40χρονου τεχνικού, πόνταρε στα όσα του παρουσίασε ως ΠΑΟΚ, που κατέθεσε μια ελκυστική πρόταση, με υπερδιπλασιασμό των ετήσιων απολαβών για τον ίδιο και τους συνεργάτες που θα επιλέξει να φέρει στη Θεσσαλονίκη.