Σπαζοκεφαλιά για Λίνεν η συγκρότηση της ενδεκάδας

Το γρίφο που ονομάζεται “επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα” καλείται να λύσει ο προπονητής της ΑΕΚ. Με μόλις 4 γκολ σε 10 αγώνες πρωταθλήματος, οι κιτρινόμαυροι είναι απολύτως λογικό να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι δεν θα ξεκολλήσει από αυτή αν δεν βρει μία υποφερτή λύση.

Ακόμα και απέναντι σε ομάδες με ευάλωτη αμυντική διάταξη, όπως η Βέροια, με την οποία θα αγωνιστεί η ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική της Super League, έχει τεράστια δυσκολία στη δημιουργία φάσεων ενώ απουσιάζει από το ρόστερ της ο καθαρόαιμος επιθετικός, που θα βλέπει δίχτυα με κλειστά μάτια.

Ο Λίνεν αναγκάστηκε μάλιστα, να δοκιμάσει στην προπόνηση της Τετάρτης τον Εμίλιο Φουρτάδο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε με το παράσημο του πρώτου σκόρερ της περυσινής Football League, ενδέχεται να δραστηριοποιηθεί σε έναν ρόλο παντελώς άγνωστο σε εκείνον. Έτσι λοιπόν με δεδομένες τις λύσεις, που αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται αρκετά περιορισμένες, ο Λίνεν αναγκάζεται να καταφύγει σε αλχημείες για την κατάρτιση της ενδεκάδας κάθε φορά που η ΑΕΚ αγωνίζεται.