Εγκρίθηκαν τα χρήματα της Περιφέρειας Αττικής για την «Αγιά Σοφιά»

Εγκρίθηκαν τα χρήματα της Περιφέρειας Αττικής για την «Αγιά Σοφιά»

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και της Ρένας Δούρου

Ιστορική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ καθώς υπογράφηκε η χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την «Αγιά Σοφιά».

Οι υπογραφές έπεσαν παρουσία της Ρένας Δούρου εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής ενώ την Ερασιτεχνική ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι κύριοι Αλεξίου και Παπασταμάτης.

Η Ρένα Δούρου, ανέφερε ότι η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή καθώς προχωράει ένα έργο πολύ σημαντικό όχι μόνο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά για όλον τον ελληνικό αθλητισμό.

Από τη μεριά της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τόσο ο Αλέξης Αλεξίου, όσο και ο Σταμάτης Παπασταμάτης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ προχωράει όπως ορίζει ο νόμος, για ένα σπουδαίο έργο για την ιστορία του συλλόγου.

«Η ιστορική στιγμή των υπογραφών της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το έργο των 20 εκατ. ευρώ στο γήπεδό μας. Ενα ακόμα μεγάλο βήμα πιο κοντά στο μεγάλο μας όνειρο! Μία ακόμα δικαίωση σε μία σκληρή πορεία έξι ετών», ήταν η ανάρτηση της ΑΕΚ στα social media.