«Ένας Έλληνας έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο μόλις μπήκε η Αστυνομία»

«Ένας Έλληνας έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο μόλις μπήκε η Αστυνομία»

Νέες αποκαλύψεις από την Ισπανία για την πολύκροτη υπόθεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις έρευνες των ισπανικών Αρχών για την υπόθεση των στημένων αγώνων, με πρωταγωνιστή τον Ραούλ Μπράβο, ενώ στο προσκήνιο εμφανίζεται και ένας Έλληνας.

Συγκεκριμένα με βάση το ρεπορτάζ της ισπανικής Confidencial τη στιγμή που η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Ισπανού ποδοσφαιριστή, το πρωί της 28ης Μαΐου, ένας άνδρας περίπου 30 ετών, με σκούρα μαλλιά, φορώντας τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, έφυγε τρέχοντας από το κτίριο. Εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι δεν συντρέχει λόγος για να τον κυνηγήσουν, κάτι που αποδείχθηκε λάθος καθώς αργότερα στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο βρέθηκε μια άδεια οδήγησης, η οποία ανήκει σε αυτόν τον άνθρωπο. Μάλιστα, αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο του συγκεκριμένου ανθρώπου, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι είναι και αληθινό.

Ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε αργότερα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών πράγματι πρόκειται για Έλληνα ο οποίος είχε φτάσει στη Μαδρίτη πριν από ένα 24ωρο, ενώ θα έφευγε την ίδια ημέρα. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείο που έμενε η Αστυνομία βρήκε μια τσάντα με 54.400 ευρώ, με τον ίδιο να τονίζει ότι την είχε παραλάβει από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, χωρίς να γνωρίζει τι περιείχε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος άνδρας δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ζήτημα των στημένων αγώνων, χωρίς ωστόσο να πείσει τις Αρχές, οι οποίες θεωρούν ότι αποτελεί μέλος του κυκλώματος των Μπράβο και Αράντα. Μάλιστα, με τον πρώτο φαίνεται να γνωρίζονται από τη Βέροια, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας -όπως τονίζεται- κατάγεται από εκεί.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...