Η εντυπωσιακή παρουσίαση του Λούκα Γιόβιτς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η εντυπωσιακή παρουσίαση του Λούκα Γιόβιτς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι πρώτες του δηλώσεις και η αποθέωση στο «Μπερναμπέου»

Ο Σέρβος φορ Λούκα Γιόβιτς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα» μέχρι το 2025, σε μία μεταγραφή που κόστισε 60 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου αλλά και στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μερένχες» πέρασε το πρωί με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και κατά την παρουσίασή του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, δείχνοντας τις φιλοδοξίες του για γκολ και τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, θέλω να πάρω τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να γράφω ιστορία με την ομάδα» είπε ο Γιόβιτς, για τον οποίο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για εσένα γιατί ξέρουμε ότι με αυτή τη φανέλα που θα φοράς πλέον, κοιμόσουν όταν ήσουν μικρός».

Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, αναρτήθηκαν βίντεο από την παρουσίαση του Σέρβου επιθετικού, τις δηλώσεις του, την αποθέωση που γνώρισε από τους φιλάθλους καθώς και τις νέες φανέλες με το όνομά του, που ήδη τυπώνονται και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες.