«Ο Ραούλ Μπράβο δάνεισε 300.000 ευρώ στον πρόεδρο του Άρη»

«Ο Ραούλ Μπράβο δάνεισε 300.000 ευρώ στον πρόεδρο του Άρη»

Όσα ανέφερε ο πρώην τεχνικός των «κιτρίνων», Πάκο Ερέρα για την υπόθεση των στημένων αγώνων

Για την πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ισπανία με πρωταγωνιστή τον Ραούλ Μπράβο, κλήθηκε να μιλήσει σε ισπανικό Μέσο και ο πρώην τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα.

Ο 65χρονος προπονητής με δηλώσεις του στο ABC ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως ο Ραούλ Μπράβο είχε δανείσει ένα ποσό 300.000 ευρώ στον πρόεδρο της ομάδας Θεόδωρο Καρυπίδη. Συγκεριμένα, ο Πάκο Ερέρα τόνισε:

«Εγώ έχω πάντα το δικό μου τεχνικό επιτελείο. Όταν πήγα στον Άρη μου είπαν ότι έπρεπε να είναι δεύτερος προπονητής ο Ραούλ Μπράβο. Δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του, αλλά το δέχθηκα. Με τον Μπράβο δούλεψα το πολύ τρεις μήνες, διότι αρχικά δεν ήταν μαζί μας. Ζούσε σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είχε άλλη παρέα. Ήταν συμπαθητικός και του άρεσε να κάνει αστεία. Ήταν μια επαγγελματική σχέση και τίποτα παραπάνω.

Ο πρόεδρος δεν μιλούσε αγγλικά και ήταν δύσκολο να επικοινωνήσει μαζί του. Επέμενε πολύ, όμως, να είναι ο Ραούλ Μπράβο δεύτερος προπονητής. Είχε άλλες επιχειρήσεις εκτός του ποδοσφαίρου και δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελε να συνεχίσει με την ομάδα. Γνωρίζαμε, βέβαια, πως ο Ραούλ Μπράβο του είχε δανείσει 300.000 ευρώ. Ο Καρυπίδης είχε ένα γραφείο στην Αθήνα και περνούσε εκεί το 80% του χρόνου του. Σπάνια τον βλέπαμε. Μπορεί να ήθελε να έχω τον Ραούλ Μπράβο δεύτερο προπονητή επειδή του χρωστούσε χρήματα. Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Είναι μια υπόθεση. Στην αρχή φαινόταν ότι ήταν φίλοι, αλλά στην πορεία η σχέση τους ψυχράνθηκε. Πιστεύω ότι κατέληξε με άσχημο τρόπο η σχέση τους.

Καταλήγοντας, ο άλλοτε τεχνικός του Άρη, προχώρησε και σε ένα σχόλιο για το πώς συμπεριφερόταν ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάτι που μου είχε τραβήξει την προσοχή ήταν ότι ο Ραούλ δεν σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο όταν τον καλούσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσεις μαζί του. Απαντούσε μόνο μέσω whatsapp. Δεν μιλήσαμε ποτέ για στοιχηματισμό ή για στημένα παιχνίδια. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα συζήτησης ή κάτι παρόμοιο που θα μου δημιουργούσε υποψία».

 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...