«Ο Σάχοφ συνεχίζει να σκέφτεται τον ΠΑΟΚ»

«Ο Σάχοφ συνεχίζει να σκέφτεται τον ΠΑΟΚ»

Η ιδέα της παραμονής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει βγει από το μυαλό του

Μέχρι στιγμής το μέλλον του Εβγέν Σάχοφ παραμένει άγνωστο. Ωστόσο, όπως λέγεται και στην Ουκρανία υπάρχουν αρκετά μεγάλες πιθανότητες να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ την οποία συνεχίζει να σκέφτεται.

Ο Εβγέν Σάχοφ μπορεί να απέρριψε την τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν και στην Ουκρανία, όπου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες μαζί με την σύζυγό του, η ιδέα της παραμονής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει βγει από το μυαλό του.

Ειδικά από την στιγμή που ο 28χρονος μέσος δεν έχει ακόμη στα χέρια του κάποια αντίστοιχη ή καλύτερη πρόταση είναι λογικό να σκέφτεται την προσφορά των Νταμπλούχων Ελλάδας, που παραμένει ανοικτή, όχι όμως και για πολύ καιρό ακόμα, καθώς θα πρέπει να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί να φτάσει την πρόταση του ΠΑΟΚ, όσο κι αν ο Βλάνταν Ίβιτς τον θέλει στην ομάδα του, ενώ δεν έχει προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από την Ιταλία ή την Τουρκία, όπως υποστήριξε πρόσφατα ο πατέρας του.

Πηγή: gazzetta.gr