Αγγελόπουλος: Δεν θα κατέβουμε στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟ

Αγγελόπουλος: Δεν θα κατέβουμε στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟ

Η δήλωσή του από το παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7

Στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 δίνει το «παρών» ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία λαμβάνεται από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Αυτή η κίνηση ερμηνεύτηκε ως προάγγελο ότι η απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων να έρθουν σε κόντρα με την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τις δηλώσεις του, όπου επιβεβαίωσε ότι δεν θα κατέβει η ομάδα στο παιχνίδι της Δευτέρας (20/05, 19:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο ΟΑΚΑ.

Την τοποθέτηση αυτή μετέφερε ο ρεπόρτερ Ν. Ζέρβας μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM.

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση είχε αποφασίσει τη συγκεκριμένη κίνηση ανεξαρτήτου κόστους, καθώς θεωρεί πως η ομάδα ανήκει στον κόσμο της πρώτα από όλα, όπως φέρεται να ανέφερε ο ένας εκ των δύο διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται μόνο στη Euroleague, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα θα συμμετέχει με κυρίως με νεαρούς αθλητές -και κάποιους από την πρώτη ομάδα με μικρό χρόνο συμμετοχής- πιθανότητα στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς φαίνεται πως προς τα εκεί οδηγείται η κατάσταση, καθώς από την Basket League θα αποβληθεί εάν δεν κατέβει στο ματς.

Εάν επαληθευθούν αυτά που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τότε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος χωρίς να αγωνιστεί.