Παράταση στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ- Ξεκινούν τα play off

Παράταση στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ- Ξεκινούν τα play off

Ζητήθηκε από Ολυμπιακό, ΚΕΔ και ΕΟΚ να καταθέσουν νέα υπομνήματα τη Δευτέρα

Επιτέλους...δράση! Τα play off πρόκειται να ξεκινήσουν κανονικά το Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ καθώς κατά την εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού, το ΑΣΕΑΔ ζήτησε από Ολυμπιακό, ΚΕΔ και ΕΟΚ να καταθέσουν νέα υπομνήματα τη Δευτέρα (20/5) που σημαίνει ότι δεν επηρεάζονται οι αγώνες της postseason από τη στιγμή που δεν υπήρξε οριστική απόφαση.

Τους «ερυθρόλευκους» εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team manager Χρήστος Μπαφές αλλά και νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας.

Σχετικά με την υπόθεση που αφορά την σύσταση της ΚΕΔ και κατά πόσο ήταν νόμιμη ή όχι, υπάρχουν δύο κανονισμοί: Ο ένας μιλά για μονομελή ή τριμελή Επιτροπή και ο άλλος για επιτροπή τριών ή πέντε μελών. Ζητήθηκε από τον νομικό εκπρόσωπο της ΕΟΚ/ΚΕΔ Γιώργο Κόνιαρη τι από τα δύο ισχύει και εκείνος θα καταθέσει νέο υπόμνημα στο φάκελο της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, όπου θα περιλαμβάνει μέσα τον κανονισμό που ισχύει.

Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να καταθέσει τα δικά του υπομνήματα ωστόσο η πλευρά της ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησε μια διορία μέχρι την Δευτέρα στις 12.00 όπου έγινε αποδεκτή. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να βγει άμεσα η απόφαση.