«Μπλόκο» στην αναδιάρθρωση της SuperLeague επιδιώκει ο ΠΑΣ Γιάννινα

«Μπλόκο» στην αναδιάρθρωση της SuperLeague επιδιώκει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Επικαλείται άρθρο του ΚΑΠ

Την ύστατη προσπάθεια για να παραμείνει στη Super League θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω της νομικής οδού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsbeast.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πληροφορίες, η ομάδα της Ηπείρου πρόκειται να εξαντλήσει όλα τα νομικά μέσα που έχει στη διάθεση της, προκειμένου να αναβάλλει την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, καθώς εάν αυτό συμβεί από την τρέχουσα σεζόν, τότε ο ΠΑΣ θα υποβιβαστεί στη νεοσύστατη Football League 2.

Σήμερα η ομάδα της Ηπείρου κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να ακυρώσει την χθεσινή επικύρωση της βαθμολογίας από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με τους «κυανόλευκους» να ζητούν η αναδιάρθρωση να ξεκινήσει από μεταγενέστερη σεζόν, επικαλούμενοι άρθρο του ΚΑΠ, ο οποίος απαγορεύει αλλαγές στη δομή της διοργάνωσης από την έναρξη της σεζόν και έπειτα.

Η ημερομηνία της εκδίκασης της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο οι Ηπειρώτες θέλουν να γίνει το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να μπλοκαριστούν τα μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ ήταν η μοναδική ομάδα εκ των 16 της Super League που καταψήφισε την επικύρωση της βαθμολογίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (09/05).