H στιγμή που ο Λούκας Μόουρα «παγώνει» την «Johan Cruyff Arena»

H στιγμή που ο Λούκας Μόουρα «παγώνει» την «Johan Cruyff Arena»

Βίντεο με φυσικό ήχο από τους πανηγυρισμούς των Άγγλων φιλάθλων

Είναι από τις στιγμές που κάθε ποδοσφαιρόφιλος ονειρεύεται να ζήσει. Να βλέπει την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση στον τελικό της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων...

Βρισκόμαστε στο 95ο λεπτό στην «Johan Cruyff Arena», το ματς Άγιαξ- Τότεναμ είναι στο 2-2 με τους Ολλανδούς να κρατούν με νύχια και με δόντια την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο Γιορέντε έχοντας πλάτη τον Ντε Λιχτ πασάρει στον Ντέλε Άλι και εκείνος βρίσκει στον κενό χώρο τον Λούκας Μόουρα. Σουτ στην αριστερή γωνία και...οι «Σπερς» στον τελικό!

Το BT Sport δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με φυσικό ήχο από τη συγκλονιστική στιγμή, όπου ακούγονται τα σφυρίγματα των οπαδών του «Αίαντα» και μετά οι κραυγές των τρελαμένων Άγγλων φιλάθλων.

Οι στιγμές που ακολούθησαν το σφύριγμα της λήξης ήταν μοναδικές. Ο Βραζιλιάνος άσος των Λονδρέζων, την ώρα που μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου στη μεικτή ζώνη, δακρύζει όταν βλέπει στο κινητό τη φάση του τρίτου -προσωπικού του- τέρματος που ολοκλήρωσε την «μυθική» ανατροπή της Τότεναμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που έστειλε με το χθεσινό του χατ-τρικ, τους «Σπερς» στον τελικό της 1ης Ιουνίου στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης, βαθμολογήθηκε με άριστα 10 από τη γαλλική «L' Equipe» και έγινε ο δέκατος παίκτης στην ιστορία της κορυφαίας εφημερίδας που παίρνει αυτήν τη βαθμολογία.