Η στιγμή που οι παίκτες της Λίβερπουλ «υποκλίθηκαν» στο Άνφιλντ

Η στιγμή που οι παίκτες της Λίβερπουλ «υποκλίθηκαν» στο Άνφιλντ

Δείτε το «You'll never walk alone» μπροστά στο «πέταλο»

Οι χτεσινές στιγμές που έζησαν παίκτες, προπονητικό τημ και οι φίλοι της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ μετά την τεράστια χθεσινή πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους.

Με το που ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης, επικράτησε πανζουρλισμός με πανηγυρισμούς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο η στιγμή που προκάλεσε ανατριχίλα, ήταν το τραγούδι «You'll never walk alone» των αγκαλιασμένων παικτών μπροστά στο «Kop», το «θρυλικό» πέταλο του Άνφιλντ, με τους οπαδούς της ομάδας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Να σημειωθεί ότι με τη χτεσινή ανατροπή, η Λίβερπουλ γίνεται η τρίτη ομάδα στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (και μετέπειτα Champions League) που προκρίνεται σε τελικό του θεσμού, ανατρέποντας ήττα στον ημιτελικό με τρία γκολ διαφορά.

Η πρώτη ομάδα που το πέτυχε ήταν ο Παναθηναϊκός το 1971 όταν ανέτρεψε το εις βάρος του 4-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, νικώντας με 3-0 στη ρεβάνς της Λεωφόρου. Η δεύτερη ήταν η Μπαρτσελόνα, το 1986 που ηττήθηκε με 3-0 από την Γκέτεμποργκ αλλά προκρίθηκε στον τελικό, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς στην κανονική διάρκεια και επικρατώντας στα πέναλτι με 5-4.

Κοινό και των δύο ομάδων; Έχασαν τον τελικό. Άραγε η Λίβερπουλ θα σπάσει το σερί; Η απάντηση την 1η Ιουνίου...