Tελικός Κυπέλλου για «λίγους»

Tελικός Κυπέλλου για «λίγους»

Από 120 προσκλήσεις η κάθε ομάδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκομένων για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος (11/5) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Βασικό αντικείμενο της συνάντησης, ο αριθμός των προσκλήσεων που θα πάρουν οι δύο φιναλίστ, μετά την απόφαση του υφ. Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη να μην εκδοθούν εισιτήρια.

Όπως αποφασίστηκε, θα βγουν συνολικά 1040 προσκλήσεις, από τις οποίες κάθε ομάδα θα πάρει από 120, η ΕΠΟ άλλες 600 ενώ 200 προσκλήσεις θα διατεθούν στους συγγενείς των ποδοσφαιριστών των δύο «Δικεφάλων».

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν, πέρα από τους εκπροσώπους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, η Αστυνομία και άνθρωποι της διοίκησης του ΟΑΚΑ, ενώ απουσίαζε αυτή τη φορά ο Πετρ Φούσεκ από την πλευρά της FIFA.

Για τους ανθρώπους από τη μεριά της ΑΕΚ που θα προμηθευτούν τις προσκλήσεις, θα διατεθεί η θύρα 31 ενώ για τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ, η θύρα 23. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο φιναλίστ είχαν ζητήσει περισσότερες προσκλήσεις κάτι που αρνήθηκε η ΕΠΟ σεβόμενη την απόφαση του υφυπουργού για τελικό -ουσιαστικά- κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ ανέφερε ότι ο ο τελικός γίνεται στην έδρα της ΑΕΚ για να απαντήσει η Αγγελική Αρκάδη εκ μέρους της «Ένωσης» ότι «το ΟΑΚΑ δεν ήταν ποτέ έδρα της ΑΕΚ και δεν θα γίνει ποτέ, η έδρα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια».