Το μήνυμα του Τσιτσιπά μετά την κατάκτηση του Estoril Open

Το μήνυμα του Τσιτσιπά μετά την κατάκτηση του Estoril Open

Πρόκειται για τον τρίτο τίτλο στην καριέρα του

Λίγο μετά τον θρίαμβό του στον τελικό του Estoril Open στην Πορτογαλία απέναντι στον Πάμπλο Κουέβας (6-3, 7-6) την Κυριακή 5/5, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε μήνυμα για όσους τον στήριξαν και σε αυτήν του την νικηφόρα προσπάθεια.

Ήταν ο τρίτος τίτλος της καριέρας του Έλληνα πρωταθλητή (μετά από τα τουρνουά σε Στοκχόλμη και Μασσαλία) και ο πρώτος του σε χωμάτινο γήπεδο.

Δείτε το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Eυχαριστώ το Millennium Estoril Open, που διοργάνωσε ένα ποιοτικό τουρνουά από κάθε άποψη. Από τους οδηγούς μέχρι τα ball kids, τους φυσιοθεραπευτές και πολλούς άλλους, όλοι οι χορηγοί του τουρνουά βοήθησαν για να γίνει αυτή η σπουδαία διοργάνωση. Αυτή η νίκη σημαίνει για μένα πολλά, γιατί έχω δουλέψει σκληρά για να βρεθώ εδώ και το να έχω την ευκαιρία να παίξω με ένα από τα παιδικά μου είδωλα, τον Πάμπλο Κουέβας σε αυτόν τον τελικό, το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό.

Όπως γνωρίζετε, πίσω από κάθε παίκτη υπάρχει μια μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, για όλες τις θυσίες και τις προσπάθειες που έκαναν για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Mouratoglou Tennis Academy, τον Πατρίκ Μουράτογλου, τον Κέρι Άμπακαρ, τον Φρεντερίκ Λεφέμπβρ και τον Ζερόμ Μπιανσί. Ξέρω πως ήσασταν όλοι εδώ πνευματικά. Ευχαριστώ επίσης τους ατζέντες μου Νικ Τζέκο και Πατρίσιο Απέι για όλα όσα κάνουν για μένα.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες που έχουν πιστέψει σε μένα και είναι μέρος του ταξιδιού μου, συμπεριλαμβανομένων των Wilson, Adidas, Rolex και την Ένωση "Μαζί για το Παιδί".

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους αδελφούς μου Πέτρο και Παύλο και τη μικρή μου αδελφή Ελισάβετ (τη μασκότ)... πάνω απ' όλους τους γονείς μου, Απόστολο και Τζούλια. Έχουν κάνει τις μεγαλύτερες θυσίες για να με υποστηρίξουν, να με διδάξουν και να με ενθαρρύνουν να ακολουθήσω τα όνειρά μου. Χωρίς εσάς τους δύο δεν θα βρισκόμουν εδώ».