«Η Λίβερπουλ μπορεί να σε διαλύσει σε 15 λεπτά»

«Η Λίβερπουλ μπορεί να σε διαλύσει σε 15 λεπτά»

O Eρνέστο Βαλβέρδε προειδοποιεί ενόψει του αυριανού ημιτελικού

Μία ημέρα πριν από την «τιτανομαχία» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ για την ημιτελική φάση του Champions League (01/05, 22.00) στο «Καμπ Νου», ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» έπλεξε το εγκώμιο των «κόκκινων» και προειδοποίησε πως ένα δεκαπεντάλεπτο είναι αρκετό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ώστε να διαλύσει τον αντίπαλο.

Αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών σχολίασε τη δήλωση του Γερμανού συναδέλφου του ότι το «Καμπ Νου» είναι «απλά ένα γήπεδο. Δεν είναι ναός του ποδοσφαίρου»:

«Πιστεύω ότι οι δηλώσεις του Κλοπ είχαν ως στόχο να δραματοποιήσουν λίγο περισσότερο το παιχνίδι. Εγώ θα πω πως και αυτό είναι απλά ένα γήπεδο με δύο τέρματα και 22 παίκτες που θέλουν να σκοράρουν» και συνέχισε:

«Πρόκειται για μία τρομερά ικανή ομάδα, με εξαιρετικά δυνατό ρυθμό και πρεσάρισμα στο παιχνίδι της και μία εκπληκτική επιθετική γραμμή. Αυτόν τον ρυθμό έδινε και στην Ντόρτμουντ ο Κλοπ. Εχουν μόνο μία ήττα στην Premier League και αυτό λέει πολλά για το πόσο καλοί είναι. Η Λίβερπουλ μπορεί να σε διαλύσει σε 15 λεπτά».