Για την ανατροπή η Σίτυ στον «αγγλικό εμφύλιο», προβάδισμα η Λίβερπουλ με Πόρτο

Για την ανατροπή η Σίτυ στον «αγγλικό εμφύλιο», προβάδισμα η Λίβερπουλ με Πόρτο

Μάντσεστερ Σίτυ- Τότεναμ και Πόρτο- Λίβερπουλ το αποψινό μενού του Champions League

Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Champions League απόψε στις 22.00, με δύο μεγάλα παιχνίδια σε Μάντσεστερ και Πόρτο.

Στο «Ετιχάντ» η Σίτυ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 κόντρα σε μία Τότεναμ με πολλές απουσίες. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων ώστε να σπρώξουν τη Σίτυ στην ανατροπή, σε ένα ματς για το οποίο είναι αμφίβολοι οι Φερναντίνιο και Ζιντσένκο. Για το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, η αποστολή γίνεται πολύ δυσκολότερη από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστούν οι Οριέ, Ντάιερ, Γουίνκς και ο Χάρι Κέιν που θα λείψει για το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης αμφίβολος είναι και ο Λαμέλα.

Η αναμέτρηση στο «Ντραγκάο» έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η ομάδα της Λίβερπουλ. Το 2-0 στο «Άνφιλντ», δίνει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μεγάλο προβάδισμα, στην προσπάθεια των «κόκκινων» να συνεχίσουν την κούρσα τους για κατάκτηση τόσο του Champions League όσο και της Premier League. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ποντάρει στον παράγοντα έδρα για να πετύχει η Πόρτο μία δύσκολη ανατροπή, έχοντας ως μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Κορόνα.