Έφτασε η ώρα της πρώτης «μάχης» στη Μαδρίτη

Έφτασε η ώρα της πρώτης «μάχης» στη Μαδρίτη

Εντυπωσιακό promo βίντεο από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στις 22.00 το βράδυ στο «Wizink Center» της Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη των play off της Euroleague, με φόντο το Final Four της διοργάνωσης, απέναντι στη Ρεάλ.

Ο Ίαν Βουγιούκας δηλώνει πως το πρώτο παιχνίδι είναι μία ιδανική ευκαιρία για να κάνει το break το «τριφύλλι» και εμφανίζεται σίγουρος για την ομάδα του:

«Το πρώτο ματς είναι το πιο κρίσιμο. Δίνει τον τόνο της σειράς. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Το θέμα είναι να μην απογοητευτούμε και να μην το πάρουμε, να να είματε προσηλωμένοι γιατί έχουμε και δεύτερο ματς.

Τους τελευταίους 2-3 μήνες μπορούμε να παίξουμε κόντρα στον οποιονδήποτε. Η Ρεάλ είναι μια ταλαντούχα ομάδα που έχει έναν κορμό επί χρόνια και εμείς έχουμε καλές δυνατότητες αύριο. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε να ξεφύγουν στο σκορ. Να μην βάλουν εύκολα καλάθια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε καλές επιθέσεις και να μην κάνουμε χαζά λάθη».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα εντυπωσιακό promo βίντεο, με το οποίο προαναγγέλλει τη σειρά, με εντυπωσιακές φάσεις από την αναμέτρηση των δύο αντιπάλων στο ΟΑΚΑ.