Προβάδισμα η «Μπάρτσα», για την ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Προβάδισμα η «Μπάρτσα», για την ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Το 0-1 του Όλντ Τράφορντ δίνει στους Καταλανούς τον πρώτο λόγο

Στο «Καμπ Νου» απόψε στις 22.00, η Μπαρτσελόνα καλείται να υπερασπιστεί το 0-1 του πρώτου αγώνα στο «Όλντ Τράφορντ» ώστε να βρεθεί στην ημιτελική φάση του Champions League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμη για τη μεγάλη ανατροπή.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» Ερνέστο Βαλβέρδε, ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναπαυτούν από το σκορ του πρώτου αγώνα και να είναι σε εγρήγορση: «δεν μπορώ να ξέρω πως ο αντίπαλός μας θα προσεγγίσει το ματς. Αυτό που ξέρω, είναι ότι τη φετινή σεζόν έχει νικήσει στα τρία από τα τέσσερα εκτός έδρας για το Champions League και μερικά από αυτά στο τέλος. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για όλα αυτά»

«Φυσικά και δεν έχει κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το σκορ του πρώτου ματς. Πρέπει να νικήσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι. Θυμίζω πάντως πως η Μάντσεστερ είναι σπέσιαλ στα τελευταία λεπτά. Θυμίζω ότι κατέκτησε το Champions League εδώ, με ανατροπή σε δύο λεπτά».

Ο προπονητής των «μπέμπηδων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδωσε έμφαση στην τακτική και -όπως είναι λογικό- ζήτησε γκολ: «θα πρέπει να αμυνθούμε, αλλά θα πρέπει να κάνουμε και το έξτρα στην επίθεση για να σκοράρουμε. Περιμένω ότι όποιος ξεκινήσει, όταν θα είναι στον αγωνιστικό χώρο, να ξέρει ότι θέλω να δω να κάνει καλή εμφάνιση»

«Πρέπει να σκοράρουμε. Είναι πολύ σημαντικό. Χρειαζόμαστε μεγάλη εμφάνιση από τον Λουκάκου, τον Ράσφορντ, τον Λίνγκαρντ, τον Μαρσιάλ ή τον Σάντσες. Από όποιον και να παίξει. Το ίδιο και από τον Πογκμπά. Από όλους τους παίκτες μας που μπορούν να επιτεθούν»

Επίσης σχολίασε την επιστροφή του Αλέξις Σάντσεζ στη Βαρκελώνη: «η βραδιά θα είναι μεγάλη για τον Άλεξ. Είμαι σίγουρος ότι όταν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο θα έχει πολλά να αποδείξει. Αυτό ισχύει και για εμάς, καθώς ήταν τραυματίας, δεν έχει κάνει φανταστική σεζόν μέχρι τώρα και ας ελπίσουμε ότι μπορεί να την τελειώσει εξαιρετικά».