«Θα κριθούμε με τα κατάλληλα κριτήρια, είναι όλα μαθήματα»

«Θα κριθούμε με τα κατάλληλα κριτήρια, είναι όλα μαθήματα»

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Νίκο Νταμπίζα

Τα «απόνερα» της χθεσινής ήττας του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τον ΟΦΗ με 1-3, οδήγησαν τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα, στην πραγματοποίηση μίας έκτακτης συνέντευξης Τύπου.

Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να «διαλύσει» τις «σκιές» που απλώθηκαν πάνω από την ομάδα με αφορμή την εμφάνιση και το χτεσινό αποτέλεσμα. Ο Νίκος Νταμπίζας απευθύνθηκε στους φίλους της ομάδας εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με απουσίες ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως ήταν η «χειρότερη εμφάνιση» από την ημέρα που τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιώργος Δώνης βρίσκονται στον Παναθηναϊκό.

Σε χαρακτηριστικό σημείο της ομιλίας του, ο Νίκος Νταμπίζας σχολίασε:

«Είναι η ανάγκη μου να μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Ήθελα να μεταδώσω το σκεπτικό μας για να είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Η ανάγκη η δική μας ήταν να είναι ξεκάθαρο αυτό που κάναμε και ποιο ήταν το κίνητρό μας. Αν την επόμενη χρονιά γίνει κάτι παρόμοιο, πιθανότατα να βρεθούμε ξανά εδωπέρα.

Κάθε μάθημα και κάθε ειδική κατάσταση είναι ζήτημα ζωής και πώς μπορείς να διαχειριστείς κάθε κατάσταση. Είναι όλα μαθήματα. Όλοι μας. Και πρέπει να μπαίνουμε σε μια διαδικασία και στην επόμενη πρόκληση να είμαστε καλύτεροι. Κάθε μέρα που περνάει θα πηγαίνουμε προς τα πάνω. Όλοι θα κριθούν με τα κατάλληλα κριτήρια. Όλοι μας».

Αναφορικά με την προετοιμασία για το επίμαχο ματς, υπογράμμισε:

«Το κάθε παιχνίδι για εμάς έχει την ίδια βαρύτητα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό έχει ο καθένας στο μυαλό του ότι μπορούσε να γίνει. Το παιχνίδι είχε την ίδια προετοιμασία με όλα τα προηγούμενα. Δεν μπορούμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι γιατί υπάρχουν ζητήματα ειδικής φύσης στο μυαλό του καθενός. Αν όμως ερμηνεύονται ανάλογα με το αποτέλεσμα ο καθένας μπορεί να το πάρει από την δική του πλευρά».