«Να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος είναι συνήθεια που πρέπει να έχει κάθε ομάδα»

«Να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος είναι συνήθεια που πρέπει να έχει κάθε ομάδα»

Το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπλατ παραμονές του ματς με τη Νταρουσάφακα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το τελευταίο ματς της regular season της Euroleague κόντρα στη Νταρουσάφακα (05/04, 21.30, ΣΕΦ), με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων των αντιπάλων του.

Ο Αμερικανός τεχνικός, αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με την τουρκική ομάδα λέγοντας: «όλα τα μάτια είναι στα αποψινά αποτελέσματα, αλλά θα προσεγγίσουμε το ματς με επαγγελματισμό και πάθος και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό και δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα που μπορούμε».

Σχετικά με τα σενάρια για την πρόκριση και το ενδεχόμενο το αυριανό ματς να είναι αδιάφορο, τόνισε: «ίσως να εξαρτάται η πρόκριση από το αυριανό ματς και πρέπει να ετοιμαστούμε. Να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος είναι συνήθεια που πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Αυτό προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά. Να είμαστε η ίδια ομάδα κάθε μέρα».

Αναφορικά με τη διαφορετική ώρα έναρξης των παιχνιδιών (και) της τελευταίας αγωνιστικής, σχολίασε: «δεν το έχω σκεφτεί. Ολες οι ομάδες είναι επαγγελματικές και αντιμετωπίζουν με σεβασμό και επαγγελματισμό τα παιχνίδι. Αν μας ευνοήσουν τα αποτελέσματα, θα έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το γεγονός ότι ξεκινούν διαφορετική ώρα τα παιχνίδια».

Τέλος, ο κ. Μπλατ μίλησε και για την κατάσταση των Σρέλνιεκς και Αγραβάνη, λέγοντας: «δυστυχώς ο Στρέλνιεκς θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Ο Αγραβάνης ελπίζω να είναι έτοιμος να παίξω. Οφείλουμε να διαχειριστούμε και αυτό το κομμάτι. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό».