Παρουσιάστηκε το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» του μέλλοντος

Παρουσιάστηκε το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» του μέλλοντος

Ένα υπερσύγχρονο στάδιο, από τα καλύτερα στον κόσμο

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τα σχέδια για το νέο, ανακαινισμένο και ακόμα πιο σύγχρονο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους φίλους των Μαδριλένων.

Ο κ. Πέρεθ ανέφερε ότι οι «μερένχες» έχουν εξασφαλίσει δάνειο 575 εκατομμυρίων ευρώ για τις εργασίες και αναμένεται να αποπληρωθεί σε βάθος τριακονταετίας.

«Εδώ είναι το μέρος που γράψαμε ιστορία εδώ και 117 χρόνια και εδώ συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για τη Ρεάλ, που είναι η πιο δημοφιλής ομάδα στον κόσμο. Ο σύλλογος ανήκει σε όλους τους φιλάθλους του. Το ανακαινισμένο «Μπερναμπέου» θα είναι ένα στολίδι για τη Μαδρίτη, ένα υπερσύγχρονο στάδιο που θα είναι το κορυφαίο σε όλο τον κόσμο. Από το 2000 έχουμε επενδύσει πάνω από 500 εκατομμύρια στις εγκαταστάσεις μας, 269 για το γήπεδο και άλλα 231 για το προπονητικό κέντρο. Και είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας» είπε ο Πέρεθ.

Θυμίζουμε ότι τα έργα θα αφορούν την προσθήκη συρόμενης οροφής που θα κλείνει σε 15 λεπτά, μεταλλικού πλέγματος στο εξωτερικό καθώς και τεχνολογία προβολής βίντεο σε 360 μοίρες.