«Μεγάλη μου επιθυμία είναι να παραμείνω στην ομάδα»

«Μεγάλη μου επιθυμία είναι να παραμείνω στην ομάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δηλώνει διατεθειμένος να συνεχίσει το έργο του στον Ολυμπιακό

Για την πρώτη του σεζόν στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς εκφράζοντας την ισχυρή του επιθυμία να παραμείνει στον Πειραιά και να συνεχίσει τη δουλειά του με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Εν τούτοις εκφράζει και τη δυσαρέσκειά του για την μη κατάκτηση κάποιου τίτλου.

«Η αξία των παικτών μας είναι μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι αφού έχουν κάνει καλές εμφανίσεις και έχουν βελτιωθεί. Η διαφορά που υπάρχει σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν είναι ότι πέρυσι έπρεπε να κάνουμε από την αρχή μια νέα ομάδα με δικά μας κριτήρια. Οι παίκτες που έχουμε μας απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται εδώ με τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν . Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το πώς θα κινηθεί η αγορά το καλοκαίρι. Επιθυμία μας είναι να μείνουν όλοι εδώ», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε, σχολιάζοντας τη δική του παρουσία:

«είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ως προπονητής και άνθρωπος για τον χρόνο που είχα εδώ. Καθόλου ικανοποιημένος όμως για το ότι δεν κατακτήσαμε κάποιο τίτλο αυτή τη χρονιά. Μεγάλη μου επιθυμία είναι να παραμείνω στην ομάδα, γιατί έχω εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας και αισθάνομαι πολύ καλά».

Ο κ. Μαρτίνς δημοσιοποίησε και τις σκέψεις του ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας: «ακόμη δεν τελείωσαν τα θέματα και οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας. Οι περισσότερες αποφάσεις έχουν παρθεί για ημερομηνίες και αντιπάλους. Όμως αυτή τη στιγμή κοιτάμε μόνο τον Ατρόμητο και τα υπόλοιπα σύντομα θα ανακοινωθούν. Το γεγονός ότι έχουν πουληθεί ήδη πολλά εισιτήρια είναι θετικό γιατί δείχνει πως ο κόσμος ανταποκρίνεται στο θέαμα που προσφέρουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, όπως και η συνεχής βελτίωση της ομάδας».

Για το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο, ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε: «δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για την Κυριακή, αφού πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση των διεθνών. Θέλω να πω όμως πως εγώ ως προπονητής υπόσχομαι να παρουσιάζουμε καλό θέαμα, ανεξάρτητα από τους παίκτες που θα αγωνίζονται. Πάντα θέλουμε παράλληλα με το να παίζουμε καλά και το πρωτάθλημα, γνωρίζουμε όμως ότι αυτό είναι δύσκολο πλέον και δεν εξαρτάται από εμάς. Όμως πάντα θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και είναι υποχρέωσή μας όποιος και αν αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιάσουμε καλό θέματα ούτως ώστε ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να απολαμβάνει την ομάδα που αγαπάει».