Πιτίνο: Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα

Πιτίνο: Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα

Ο τεχνικός των «πρασίνων» εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του

Για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο αυριανό παιχνίδι της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (28/3, 21.00), μίλησε ο Ρικ Πιτίνο ενώ αναφέρθηκε και στη βελτίωση της ψυχολογίας της ομάδας που άλλαξαν το αγωνιστικό πρόσωπο των «πρασίνων».

Αναλυτικά ο Αμερικανός κόουτς δήλωσε για την ισπανική ομάδα: «η Ρεάλ, αμυντικά, είναι η καλύτερη ομάδα της λίγκας και η τρίτη στο επιθετικό κομμάτι. Είναι εξαιρετική σε όλες τις πλευρές του παρκέ, έχουν μέγεθος, μπορούν να σουτάρουν. Έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν το παιχνίδι. Πρέπει να τους νικήσουμε, είμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά».

Αναφορικά με την ψυχολογία που προσπαθεί να εμφυσήσει στους «πράσινους», υπογράμμισε: «οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας. Ήταν πιθανό, αλλά η βελτίωση και η ψυχολογία μπορούν να επηράσουν την πορεία σου. Πιστεύω πολύ στην θετική σκέψη και στο ότι "μπορούμε να κάνουμε τα πάντα". Αυτό κυριάρχησε στη σκέψη μου και εδώ, όταν είδα το πρόγραμμα και όταν είχαμε μόνο μία εκτός έδρας νίκη».