«Aν θέλετε 16 ομάδες στο επόμενο πρωτάθλημα… καλή σας επιτυχία»

«Aν θέλετε 16 ομάδες στο επόμενο πρωτάθλημα… καλή σας επιτυχία»

Ο Υφ. Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ήταν ξεκάθαρος στους εκπροσώπους της Super League

Aντιπροσωπεία της Superleague συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με βασικό αντικείμενο συζήτησης το θέμα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων.

Για ακόμη μία φορά οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ τόνισαν στον υφυπουργό την επιθυμία τους να μην ισχύσει από την προσεχή σεζόν. Θυμίζουμε ότι μετά και την καλοκαιρινή παρέμβαση του κ. Βασιλειάδη, είχε καταληχθεί ότι τη νέα σεζόν στη Superleague θα μετέχουν 14 ομάδες με προοπτική να γίνουν 12 εντός πενταετίας.

Ο κ. Βασιλειάδης ήταν ξεκάθαρος απέναντι στην αντιπροσωπεία λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν πρόκειται να παίξω την κολοκυθιά, αν θέλετε 16 ομάδες καλή σας επιτυχία».

Η απάντηση των εκπροσώπων ήταν να παραμείνουν 16 οι ομάδες και όροι στα έσοδα των τηλεοπτικών να παραμείνουν ως έχουν λόγω του ότι βρισκόμαστε λίγο πριν τη λήξη της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν και δεν υπάρχει ακόμα το νομικό πλαίσιο για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός διαθέτει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και περιμένει από την ΕΠΟ την τροπολογία για τη Super League 2.  Από τις ομάδες που ήταν παρούσες σήμερα στη συνάντηση, η μοναδική που τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης ήταν ο Αστέρας Τρίπολης.