Στην Εθνική Ελλάδας κλήθηκε ο Φιόρι Ντουρμισάι

Στην Εθνική Ελλάδας κλήθηκε ο Φιόρι Ντουρμισάι

Ο Αλβανός φορ του Πανιωνίου έχει αποφασίσει να αγωνιστεί με τα «γαλανόλευκα»

Την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ελλάδος δέχτηκε ο Αλβανός επιθετικός του Πανιωνίου, Φιόρι Ντουρμισάι. Όπως είχε προαναγγείλει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, κάλεσε τον Ντουρμισάι για το εκτός έδρας ματς με τη Βοσνία την προσεχή Τρίτη (26/3) στο Σαράγεβο για τα προκριματικά του Euro 2020.

Το χαρτί της Ομοσπονδίας της Αλβανίας που δίνει το ΟΚ στον παίκτη να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έφθασε το Σάββατο γεγονός που ανακοίνωσε η ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί εντός της ημέρας ο Φιορίν Ντουρμισάι. Για να αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνικής Ελλάδας, εκ μέρους της ΕΠΟ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εκτιμάται ότι ο Ντουρμισάι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο σχετικός κανονισμός της FIFA.

Από αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα. Εντός της ημέρας, επίσης, αναμένεται να αποχωρήσει από την αποστολή ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος υπέστη θλάση (γαστροκνήμιο) στη διάρκεια του αγώνα με το Λιχτενστάιν».