Μαρτίνς: Είμαστε σίγουροι ότι θα προκριθούμε

Μαρτίνς: Είμαστε σίγουροι ότι θα προκριθούμε

Αισιόδοξος ο τεχνικός των Πειραιωτών ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό

Την αισιοδοξία και τη σιγουριά του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League εις βάρος της Ντιναμό Κιέβου (21/2, 22.00), εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ ως «οδηγό» για τη συνέχεια ενώ για την αυριανή ρεβάνς δήλωσε:

«Επιτέλους μια ποδοσφαιρική ερώτηση. Θα γίνει ενα παιχνίδι που αξίζει μια τέτοια διοργάνωση. Εχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα και υπάρχουν δυσκολίες και εκπλήξεις όπως με την Αρσεναλ. Θα είναι ενα διαφορετικό παιχνίδι και μοιρασμένο. Παρότι παίζουμε εκτός θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο καλό ματς απο εκείνο του Καραϊσκάκη. Να παίξουμε όπως το α' μέρος. Πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι πολύ καλό και πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να περάσουμε».

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για το σύστημα που θα ακολουθήσει στο αυριανό ματς η ομάδα του, λέγοντας: «Πάντα θα έχουμε με τέσσερις επιθετικούς και μπακ να βοηθούν. Αύριο θα έχουμε δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την τακτική ο ένας του άλλου. Θα εχει διαφορες αυτο το ματς ως προς αυτο. Είμαστε προετοιμασμένοι για ενα διαφορετικό, ενδιαφέρον και δυνατό ματς».

Δηλώσεις έκανε και ο Κώστας Φορτούνης σχολιάζοντας σχετικά:

«Θέλουμε να κάνουμε ενα πολύ καλό ματς. Περάσαμε τον όμιλο. Θέλουμε να φτάσουμε πιο ψηλά παρότι θα έχουμε μπροστά μας εναν καλό αντίπαλο. Μας αρέσει να παιζουμε με καλούς και δυνατούς αντιπάλους» ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα παίξει και για τον μεγάλο άτυχο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, λέγοντας ότι «εαν έρθει η πρόκριση θα είναι για εκείνον».