Συνεργασία Παναθηναϊκού- Kappa για τα επόμενα 2 χρόνια

Συνεργασία Παναθηναϊκού- Kappa για τα επόμενα 2 χρόνια

Η εταιρεία ένδυσης θα αναλάβει τον αθλητικό ιματισμό των «πρασίνων»

Ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την ιταλική εταιρεία ένδυσης «Kappa» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία αθλητικού ιματισμού «Kappa», η οποία τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019 και έχει διετή διάρκεια.

Η «Kappa» θα αναλάβει τον αθλητικό ιματισμό της ομάδας μας, με μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένα κατ’ αποκλειστικότητα για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Επίσης, αναλαμβάνει την ανάπτυξη και διάθεση των προϊόντων του Παναθηναϊκού μέσω των μπουτίκ και των e-shops».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου υπογράμμισε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με την Kappa, μια εταιρία που συνδέθηκε με μια άκρως επιτυχημένη περίοδο του Παναθηναικού. Η συγκεκριμένη συμφωνία θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φανέλα της ομάδας, αλλά θα πάει και βήματα παρακάτω το merchandising. Μέσω του ολοκληρωμένου και πλήρως αναπτυγμένου δικτύου λιανικής που διαθέτει η Kappa σε Ελλάδα και Κύπρο, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να προμηθευτούν τα προϊόντα της ομάδας μας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...