Επέλαση του Άρη, 3-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Επέλαση του Άρη, 3-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Οι «κιτρινόμαυροι» εδραιώθηκαν στην πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη

Ένας εκπληκτικός Άρης πέρασε θριαμβευτικά από την Τρίπολη, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα και μάλιστα σημειώνοντας και τα τρία του τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς ξέφυγαν με 4 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Η αρχή των γκολ έγινε στο 9' με τον Λάρσον να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο τέρμα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Παπαδόπουλο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά δέχθηκαν στο 23' και δεύτερο γκολ. Δράστης ο Ντιγκινί που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Σιώπη, πέρασε τον Βλάχο και πέφτοντας πλάσαρε σωστά για το 0-2.

Οι Θεσσαλονικείς όμως δεν σταμάτησαν εκεί και έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το πόσο ήθελαν τη νίκη. Έτσι στο 45΄ και αφού στο 32' ο Κουέστα νίκησε τον Μανιά σε τε τ τετ, έκαναν το 0-3 δίνοντας τέλος στο ματς. Σκόρερ ο Γκαρσία ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Τόνσο που σταμάτησε στο δοκάρι και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Πηγή: gazzetta.gr