Καταιγίδα γκολ στη Λαμία 3-3 με τον Ολυμπιακό

Καταιγίδα γκολ στη Λαμία 3-3 με τον Ολυμπιακό

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησαν οι δύο ομάδες

Σε ένα χορταστικό ματς στη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές καθώς και με τους δύο νεαποκτηθέντες Σολδάνο και Ζιλ Ντίας, οι οποίοι χρίσθηκαν και σκόρερ. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους που επιβεβαίωσαν την ανοδική τους πορεία, ήταν ο Τσούκαλος που σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Η Λαμία πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον Τσούκαλο να κάνει το 1-0 στο 9'. Άμεση ήταν η απάντηση των Πειραιωτών με το πρώτο τέρμα του Πορτογάλου Ζιλ Ντίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τρία λεπτά αργότερα. Στο 31ο λεπτό, ο Μπουχαλάκης σημείωσε αυτογκόλ για το 2-1 ενώ ο Σολδάνο έκανε «σεφτέ» στα γκολ ισοφαρίζοντας στο 51'. Το παιχνίδι είχε καταιγιστικό ρυθμό και ο Χασάν έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 61ο λεπτό. Το τελικό 3-3, σημείωσε πάλι ο Τσούκαλος για τη Λαμία ένα λεπτό αργότερα με σουτ μέσα από την περιοχή, αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Λαμία: Σαράνοφ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Ασούμπρε, Πίτι, Τομάς (66' Μπερτόλιο), Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (72' Καραμάνος), Ασίγκμπα (46' Βασιλαντωνόπουλος) και Μπουλούλης.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Χασάν (66' Γκερέρο), Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Σολδάνο (89' Βοϊλης) και Ντίας (73' Κούτρης).