Χιμένεθ: Έρχομαι στο σπίτι μου

Χιμένεθ: Έρχομαι στο σπίτι μου

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτηρίζει ως «απόφαση καρδιάς» την επιστροφή του στην ΑΕΚ

Τις πρώτες του δηλώσεις στην τρίτη του επιστροφή στον πάγκο της «Ένωσης», έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ. Έδειξε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για την ΑΕΚ τονίζοντας πως αισθάνεται «σαν να βρίσκεται στην οικογένειά του» ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Αναλυτικά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δήλωσε:

«Είναι μια απόφαση καρδιάς, αλλά έχουμε να κάνουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Οπότε από την μια η καρδιά με ωθεί να έρθω, όμως ο εγκέφαλος λέει πως ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε. Ελπίζουμε πως τα πράγματα θα πάνε καλά.

Δεν έχω κάποιο φάρμακο άμεσο, ούτε μαγικό ραβδάκι. Εγώ θέλω να κερδίζω πάντα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα πιθανό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, είναι να δώσουμε την μάχη μας, τον καλύτερο μας εαυτό, για να τιμήσουμε αυτή την μεγάλη ομάδα.

Αισθάνομαι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου, σαν να βρίσκομαι στην οικογένεια μου. Θέλω να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό και να μην απογοητεύσουμε κανέναν. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα ποδόσφαιρο. Από εδώ και πέρα, δουλειά, δουλειά και επίσης έρωτα γιατί αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».