Ουζουνίδης: Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου

Ουζουνίδης: Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου

Αισιόδοξος ο τεχνικός της Ένωσης ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Τη σιγουριά του για νίκη της ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι κορυφής κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αναγνώρισε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο «Δικέφαλος του Βορρά» ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος για την τελική επικράτηση της Ένωσης.

«Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες μου. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε με τον κόσμο μας τη νίκη».

Για τη σημασία του κυριακάτικου ντέρμπι, υπογράμμισε: «Παίζουμε στο σπίτι μας, θέλουμε τη νίκη, είμαστε και πίσω βαθμολογικά. Θέλουμε να έχουμε ψυχολογία και ηρεμία διότι έρχονται και τα ματς κυπέλλου. Είναι σημαντικό παιχνίδι για όλους μας».

Ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Κρίστιτσιτς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ο μοναδικός παίκτης που είχα δώσει το οκ και το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Είναι ένας παίκτης που τον ξέραμε τον χρειαζόμασταν. Δεν είναι στο 100% ακόμα, με τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να μπει μέσα στην ομάδα.»

Τέλος, δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, σχολιάζοντας σχετικά: «Ο Πρίγιοβιτς ήταν ένας παίκτης που είχε το ιδανικό τελείωμα. Τώρα παίζει ένας άλλος διαφορετικός παίκτης, με άλλα χαρακτηριστικά. Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει περισσότερο, έγινε πιο γρήγορος, κέρδισε σε ταχύτητα και σε πίεση χωρίς την μπάλα. Ο Άκπομ σίγουρα όμως δεν έχει τα τελειώματα του Πρίγιοβιτς».