Τέσσερα κύπελλα με τέσσερις συλλόγους για τον Γιώργο Στεφάνου

Περήφανος για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για το επίτευγμά του να έχει κερδίσει το τρόπαιο με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ήταν ο Γιώργος Στεφάνου.

Σπουδαίο το επίτευγμα του λίμπερο του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Στεφάνου έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (3-0 τον Φοίνικα Σύρου), τόσο για το κατόρθωμά του, όσο και για το ότι αυτό το τρόπαιο ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες για την ομάδα του.

"Σε πανελλαδικό επίπεδο το ρεκόρ μου είναι κάτι πρωτόγνωρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω πολύ περήφανος γι’ αυτά που έχω πετύχει και θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου που με στηρίζει", δήλωσε.

"Το κάθε τρόπαιο μας μένει στην ανάμνηση και κάθε ένα είναι ξεχωριστό. Φέτος, όμως, είναι κάτι διαφορετικό, καθώς υπήρχαν πάρα πολλές δυσκολίες, αλλά τα καταφέραμε και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. «Παλεύουμε» κάθε μέρα όλοι με τις πολλές δυσκολίες που έχουμε, τόσο από τους τραυματισμούς, όσο και από τα οικονομικής φύσης. Για αυτόν τον λόγο έχω ξεχωρίσει αυτό το τρόπαιο με τον Ολυμπιακό", συμπλήρωσε.

Αντίθετα, για τον προπονητή του, Δημήτρη Καζάζη ήταν το πρώτου κύπελλο Ελλάδος βόλεϊ στην καριέρα του στους πάγκους.

"Ήταν ένας ωραίος τελικός. Πραγματικά οι αντίπαλοί μας, μας πίεσαν αρκετά. Αν και δεν βρεθήκαμε στην καλύτερή μας ημέρα καταφέραμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα, με αποτέλεσμα να νικήσουμε. Ωστόσο, η νίκης μας μόνο εύκολα δεν ήρθε, αφού ο αντίπαλος μας ήταν καλός και είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου Κύπελλο και πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα", τόνισε ο κ. Καζάζης.