Μία ανάσα από τον τίτλο στην Α1 βόλεϊ ο ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη στο τάι μπρέικ επί του Ολυμπιακού μέσα στο Ρέντη για τον Δικέφαλο του Βορρά

Μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού πήρε ο ΠΑΟΚ στον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ ανδρών, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Αν και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-20, ο Δικέφαλος του Βορρά απάντησε με δύο συνεχόμενα σετ (25-23, 25-22), πριν ο Ολυμπιακός κερδίσει το τέταρτο σετ με 25-20, στέλνοντας το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να έχει τρία ματς μπολ, παίρνοντας προβάδισμα με 14-11, με τον Αγκάμεζ να μειώνει όμως με δύο δικούς του πόντους σε 14-13, προτού ο Τακουρίδης με δυνατό καρφί δώσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών, και πλέον θέλει μία ακόμα νίκη για να εξασφαλίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα της Α1.

Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 4 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τον τίτλο μπροστά στο κοινό του, ενώ ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την ισοφάριση, ώστε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς που θα γίνει και πάλι στου Ρέντη στις 7 Μαΐου (αν χρειαστεί).