Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο κορυφαίος της Α1

Ο πρώτος γύρος της Volleyleague ολοκληρώθηκε και αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές. Πολυτιμότερος των πρώτων 11 αγωνιστικών βγήκε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στην καλύτερη επτάδα.

Ο Γιορντάνοφ, αν και ήρθε σχεδόν στο... παρά πέντε στο λιμάνι, κατάφερε να κερδίσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του, γι’ αυτό και οι προπονητές των ομάδων τον ανέδειξαν ως MVP του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, σε σχέση με τις άλλες ομάδες δεν αποτυπώνεται μόνο στη βαθμολογική διαφορά, αλλά και στις ψήφους των προπονητών, που ανέδειξαν 4 παίκτες των ερυθρολεύκων στους κορυφαίους επτά.

Οι καλύτεροι του πρώτου γύρου της Volleyleague

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αναδείχθηκε δια περιπάτου κορυφαίος διαγώνιος με 9 ψήφους, ενώ καλύτερος λίμπερο ψηφίστηκε ο Γιώργος Στεφάνου με 5 ψήφους, έναντι 3 του Μπαμπαλιούτα του Άρη. Οι δύο κεντρικοί MVP είναι οι Μίλαν Γιούρισιτς (Ολυμπιακός) με 11 ψήφους και ο Σωτήρης Παντελέων (Παμβοχαϊκός) με 5. Καλύτερος πασαδόρος αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος με 5 ψήφους, αφήνοντας πίσω του, τους Φιλίποφ και Κουρνέτα. Τέλος, καλύτεροι ακραίοι ψηφίστηκαν οι Χριστοφιδέλης (Ολυμπιακός) και Ρουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 5 ψήφους έκαστος.

Πανευτυχής ο Γιορντάνοφ

"Είμαι χαρούμενος που ανήκω σ' αυτή την ομάδα, κι όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι για τον Ολυμπιακό. Κυρίως όμως είμαι χαρούμενος γιατί στις δύσκολες στιγμές του Α' γύρου δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και μια ομάδα είναι καλή όταν ξεπερνά τις δυσκολίες. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο κι ελπίζω ότι θα έχουμε κι άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές", δήλωσε πανευτυχής για την τιμή που του έγινε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.