Στην Αθήνα η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη

Βγήκε στην αίθουσα αφίξεων συντροφιά με τον άντρα της, φορώντας το μετάλλιο στο στήθος της και με ένα τεράστιο χαμόγελο

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ: Γιάννης Κέμμος

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας έφτασε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, η ελληνίδα χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη βγήκε στην αίθουσα αφίξεων συντροφιά με τον άντρα της, φορώντας το μετάλλιο στο στήθος της και με ένα τεράστιο χαμόγελο ενώ ο κόσμος της επεφύλασσε θερμή υποδοχή. 

Στις δηλώσεις της, η χρυσή ολυμπιονίκης ευχαρίστησε πολύ τον κόσμο για την αγάπη του και αφιέρωσε - για άλλη μια φορά - το μετάλλιό της στον άντρα της και προπονητή της: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξή του. Ο σύζυγός μου με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, πριν πάρω το χρυσό μετάλλιο. Με έχει βοηθήσει ψυχολογικά, αγωνιστικά, σε όλα. ¨εχει δουλέψει όσο και εγώ. Του το αφιερώνω».

Όσον αφορά το «θέμα» που ξέσπασε με την εφημερίδα «Αυγή», είπε: «Εγώ έκανα μια δήλωση γενικά στους δημοσιογράφους. Δεν το ξέρω και δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο Μέσο. Εγώ έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια…». 

Αντίστοιχη υποδοχή αναμένεται να υπάρξει και το πρωί της Πέμπτης κατά την επιστροφή στην Αθήνα, του επίσης χρυσού ολυμπιονίκη, στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια.