Γιώργος Λιβάνης: Από φετινό το καλοκαίρι δε θα ξεχάσω τις αναμνήσεις με τον γιο μου και την οικογένειά μου

Γιώργος Λιβάνης: Από φετινό το καλοκαίρι δε θα ξεχάσω τις αναμνήσεις με τον γιο μου και την οικογένειά μου

«Βασικά δεν θα ‘θελα να τελειώνει το καλοκαίρι. Μόνο αυτό»

Για τις στιγμές που ξεχώρισε το φετινό καλοκαίρι μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης και στάθηκε σε αυτές που έζησε με τον γιο του και την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Studio στις 3», με αφορμή την παράταση των παραστάσεων «Του αγοριού απέναντι» στο Θέατρο Άλσος, και αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα κρατήσει περισσότερο από το φετινό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε τι δεν θα ξεχάσει από τους τελευταίους μήνες, ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε χαρακτηριστικά: «Οι αναμνήσεις οι οποίες δεν θα ξεχάσω φέτος το καλοκαίρι είναι οι αναμνήσεις με τον γιο μου και την οικογένειά μου».

Σε επόμενη ερώτηση για το ποια εποχή θα ήθελε να καταργήσει, ο τραγουδιστής είχε μία ξεκάθαρη απάντηση: «Βασικά δεν θα ‘θελα να τελειώνει το καλοκαίρι. Μόνο αυτό».