«Τώρα, βέβαια, δεν θα το έκανα με τίποτα αυτό»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη» ήταν η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, όπου μίλησε για την ζωή της, τόσο σε αθλητικο επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.
Η Πλατανιώτη μίλησε για την περίπτωση… κραιπάλης που την έφερε στην προπόνηση, δίχως ύπνο, όπου και θεωρούσε πως θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της.
«Έχει συμβεί σαν παιδί και γω να βγω λίγο παραπάνω αλλά, γενικά, δεν έπινα και ήμουν πολύ ξενέρωτη. Θυμάμαι ότι είχα βγει, είχα γυρίσει πρωί, στις 07:00 και είχα προπόνηση στις 08:00. Είχα πιει δηλαδή κιόλας, είχα πάει στην προπόνηση και λέω… τώρα, θα πεθάνω στην προπόνηση, θα πεθάνω σίγουρα», είπε η Ευαγγελία Πλατανιώτη και συνέχισε:
«Λέω στην προπονήτρια μου, λοιπόν, “χθες ξενύχτησα, γιόρταζε η αδελφή μου και βγήκαμε, μην με κουράσετε”. Ε, μία που της το είπα και μία που με πέθανε στην προπόνηση! Για κάποιο λόγο, όμως, ήμουν και πάρα πολύ καλή.
Δηλαδή είχα πολύ υπερένταση, ισχύει αυτό που ‘χουν πει και άλλοι αθλητές. Τώρα, βέβαια, δεν θα το έκανα με τίποτα αυτό αλλά τότε… ναι».