«Ανυπομονώ να το μοιραστούμε με τον κόσμο»
Για το Maestro, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η η Κλέλια Ανδριολάτου με δηλώσεις της στην εκπομπή «Buongiorno» και τη Βασιλική Μπασιούρη.
«Ήμασταν στη Βουδαπέστη, περάσαμε φανταστικά, είχε πολύ κρύο, αλλά ωραίο κρύο», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.
Η Κλέλια Ανδριολάτου είπε στη συνέχεια: «Είδαμε νέα πράγματα, νέες εικόνες, έχουμε βγάλει πολύ ωραίο υλικό, κάναμε πάρα πολλές σκηνές, περισσότερες από αυτές που είχαμε υπολογίσει.
Ανυπομονώ να το μοιραστούμε με τον κόσμο. Ο νέος κύκλος έχει πολύ σασπένς και νέους ρόλους που ανατρέπουν πολύ την ιστορία».
Η Κλέλια Ανδριολάτου ανέφερε επίσης: «Κρατάω τα προσωπικά μου και προσπαθώ να σέβομαι τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Δεν είμαστε όλοι για όλα, δεν θέλω να εκτίθεμαι στην προσωπική μου ζωή, έτσι είναι η δική μου αισθητική».