«Δεν καταλάβαινε τι έκανε. Και την άλλη μέρα για να πάει σε εκπομπή, δεν καταλάβαινε τι έκανε»
Για τον Βασίλη Μπισμπίκη και όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο ηθοποιός έπεσε με το τζιπ του πάνω σε αυτοκίνητα, μίλησαν στο «Buongiorno». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μάλιστα, τόνισε πως ο ηθοποιός πίνει πολύ γενικά.
«Ό,τι κι αν έκανε ο Βασίλης, έχει ψυχή και καρδιά. Είναι λεβέντης. Είναι και κάτι άλλο, που γύρω γύρω γυρνάμε και δεν το λέμε και το λέω εγώ εμμέσως. Δεν καταλάβαινε τι έκανε. Και την άλλη μέρα για να πάει σε εκπομπή, δεν καταλάβαινε τι έκανε. Μετά το κατάλαβε… Είτε γιατί έφυγε το αλκοόλ, είτε το οτιδήποτε. Γνωρίζω λεπτομέρειες.
"Γεια σου Βασίλη, είμαι ο Ανδρέας και θέλω να κάνουμε συνέντευξη", "άμα μου έχεις δύο μπουκάλια ουίσκι, θα την κάνουμε", λόγια του Βασίλη. Ο Βασίλης πίνει. Ο Βασίλης κάνει κακό στον εαυτό του. Κάνει κακό στον εαυτό σου, κακό στη Δέσποινα και εν προκειμένω στους ανθρώπους που ζούνε δίπλα. Πρέπει να λυθεί, είναι ασθενής. Δεν τον κατηγορώ, είναι ασθενής», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.