Έλαμψαν Ρονάλντο και Ρανιέρι στο γκαλά της FIFA!

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης για το 2016

Κριστιάνο Ρονάλντο και Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των βραβείων της FIFA που απονεμήθηκαν απόψε στους καλύτερους της χρονιάς που μας πέρασε στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που πανηγύρισε το 2016 την κατάκτηση του Champions League με τους “μερένγκες” και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με την εθνική Πορτογαλίας, κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς για τη χρονιά που μας πέρασε (έχοντας ήδη κερδίσει και τη "Χρυσή Μπάλα"), ενώ ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, άφησε πίσω του τον τεχνικό της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, και αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς.

Όσο για την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς, αυτή αποτελείται από τους: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα/Γιουβέντους), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης). Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρος (Ρεάλ Μαδρίτης), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Λουίς Σουάρεζ (Μπαρτσελόνα), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης).