Γιάννης Φλωρινιώτης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τη σύζυγό του και η δημόσια εξομολόγηση για τη σχέση τους

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τη σύζυγό του και η δημόσια εξομολόγηση για τη σχέση τους

«Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που...»

Δεν εμφανίζονταν συχνά μαζί αλλά ήταν ένα ζευγάρι που είχε περάσει πολλά. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (6/6) και η Μάχη Φλωρινιώτη είχαν μαζί δύο παιδιά την Άννα και τον Νίκο, είχαν χωρίσει αλλά επανασυνδέθηκαν μετά από 13 χρόνια.

Η τελευταία ήταν κοινή εμφάνιση ήταν πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα κοίτα», όπου είχαν μιλήσει για τον χωρισμό αλλά και την επανασύνδεση τους.

«Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του»

«Δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις στο σπίτι μας. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ αγανακτισμένο τον Γιάννη, ούτε να αρχίσει να βρίζει αλλά και να σου χαλάσει χατίρι. Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του. Αυτά τα χρόνια με έκαναν να τον εκτιμήσω περισσότερο και να ξεχάσω τα λόγια που του βάζανε. Όταν στη σχέση μπαίνουν τρίτοι άνθρωποι δεν ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες», είχε πει η Μάχη Φλωρινιώτη για τον σύζυγό της Γιάννη.

«Οι τρίτοι άνθρωποι ήταν οι μανάδες μας μπαίνανε στη μέση, μέχρι που μια φορά πλακωθήκανε στο ξύλο. Μόνο αυτές ήταν το εμπόδιο στη σχέση μας. Την μάνα μου, πριν παντρευτώ, την είχα σαν βασίλισσα και επειδή τα στερήθηκε μετά επειδή τα έκανα στη γυναίκα μου, στεναχωρήθηκε» είχε πει τότε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.