Συντάξεις: Ποιοι πληρώνονται σήμερα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών

Συντάξεις: Ποιοι πληρώνονται σήμερα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών

Θα καταβληθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200-300 ευρώ στους συνταξιούχους που δεν έλαβαν αύξηση ή ήταν μικρή αύξηση έως 7%

Εβδομάδα πληρωμών και σήμερα, καθώς ο ΕΦΚΑ θα πληρώσει έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου τις συντάξεις Απριλίου αλλά και το επίδομα προσωπικής διαφοράς, δηλαδή το έκτακτο εφάπαξ μπόνους ύψους 200 - 300 ευρώ που θα λάβουν όσοι συνταξιούχοι δεν πήραν αύξηση φέτος ή πήραν μικρότερη αύξηση από 7% λόγω προσωπικής διαφοράς.

Αναλυτικά:

  • Την Τρίτη 28 Μαρτίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου σε 924.428 συνταξιούχους  των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα το απόγευμα.
  • Την Τετάρτη 29 Μαρτίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου σε 1.551.554 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του  ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7 και 9. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν από αύριο, Τρίτη, το απόγευμα.
  • Την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου σε 1.553,927 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του  ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6 και 8. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της Τετάρτης.

Επίδομα προσωπικής διαφοράς

Την Παρασκευή 31/3 θα καταβληθεί από τον ΕΦΚΑ με εμβόλιμη πληρωμή η έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200-300 ευρώ στους συνταξιούχους με προσωπική διαφορά που δεν έλαβαν αύξηση στην τσέπη λόγω προσωπικής διαφοράς ή έλαβαν μικρή αύξηση έως 7%. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι της Παρασκευής και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.