Λαμία: Μαθήτρια κατήγγειλε ότι έμεινε έγκυος από το βιαστή της

Λαμία: Μαθήτρια κατήγγειλε ότι έμεινε έγκυος από το βιαστή της

Ο φερόμενος ως δράστης αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Θύμα βιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε ανήλικη, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της, η οποία όπως υποστηρίζει, έμεινε έγκυος από τον δράστη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο βιασμός της έγινε τον Οκτώβριο του 2021 στην περιοχή του Κάστρου από 18χρονο, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενά της της έδωσε και ήπιε -πιθανόν- αναισθητικό, προκειμένου να ολοκληρώσει τις πράξεις του. Ωστόσο, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η καταγγελία από τη νεαρή μαθήτρια έγινε, όταν συνειδητοποίησε ότι είναι 5,5 μηνών έγκυος.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, ο οποίος σήμερα είναι 20 ετών, παρουσίασε ενώπιον του ανακριτή μια εντελώς διαφορετική εκδοχή που δεν έχει να κάνει με βιασμό. Ζήτησε μάλιστα να υποβληθεί και σε εξέταση DNA, ώστε να αποδειχθεί, ότι δεν έχει σχέση με το μωρό της ανήλικης, ενώ υποστηρίζει, ότι συνευρέθηκαν μία και μοναδική φορά, σε άλλη ημερομηνία από αυτή που παρουσιάζει η κοπέλα και ταιριάζει με την εγκυμοσύνη και αυτό έγινε με τη θέλησή της σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και όχι στο Κάστρο.

Μετά την απολογία του το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαρτίου 2023, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.