Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Νεκρό από θερμοπληξία βρέθηκε σε αυτοκίνητο 8χρονο κοριτσάκι

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Νεκρό από θερμοπληξία βρέθηκε σε αυτοκίνητο 8χρονο κοριτσάκι

Κάτοικοι της περιοχής έσπασαν το τζάμι και το έβγαλαν από το όχημα - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Τραγικό θάνατο από θερμοπληξία βρήκε στο Χαλάνδρι ένα κοριτσάκι 8 ετών, το οποίο βρέθηκε εγκλωβισμένο μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην οδό Σαρανταπόρου σε συνοικία Ρομά.

Το παιδί εντόπισε ένας διερχόμενος περαστικός, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές, αλλά η 8χρονη κατέληξε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», πιθανότατα λόγω θερμοπληξίας, καθώς το παιδί φαίνεται να ήταν κλειδωμένο στο αμάξι για πολλές ώρες. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Οι γονείς του κοριτσιού, ηλικίας 27 και 29 ετών, έχουν συλληφθεί και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου.

Τι λένε οι συγγενείς και γείτονες

Στο Star μίλησαν συγγενείς και γείτονες, που είδαν το περιστατικό με το άτυχο παιδάκι και χρειάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου, για να το βγάλουν έξω από το όχημα. «Το βλέπει ο ξάδερφος μου και δεν επικοινωνούσε. Χτυπάει το τζάμι και σπάει το τζάμι με μία πέτρα και το βγάλαν το παιδί από το αμάξι και το πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

«Το πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και μετά από 1-2 ώρες το παιδάκι έσκασε. Κοιτάγανε να το βρούνε πολλές ώρες» ανέφερε συγγενής του 8χρονου κοριτσιού.