Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πού επέλεξαν να δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι πρόεδροι

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πού επέλεξαν να δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι πρόεδροι

Οι περισσότεροι στο κέντρο της Αθήνας σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλον

Διαφορετικά σημεία έχουν επιλέξει οι υποψήφιοι πρόεδροι του Κινήματος Αλλαγής για να δουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Οι περισσότεροι από αυτούς, ωστόσο, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου με τους συνεργάτες του βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου και από εκεί θα μάθουν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ανδρέας Λοβέρδος με τους δικούς του συνεργάτες έχει μεταβεί από τις 18:30 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επί της Χαριλάου Τρικούπη. Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης με τους ανθρώπους του έχουν μαζευτεί στο γραφείο του επί της οδού Ιπποκράτους 52-54, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στο δικό του γραφείο, επί της οδού Κολοκοτρώνη 3 και από εκεί θα μάθει το αποτέλεσμα, ενώ ο Παύλος Χρηστίδης βρίσκεται και αυτός πολύ κοντά με όλους τους άλλους, στο γραφείο του επί της οδού Ιπποκράτους 13. Μονάχα ο Χάρης Καστανίδης είναι πιο μακριά απ’ όλους, καθώς βρίσκεται στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες του.