Βραδιές σε έναν επίγειο παράδεισο στη Μαγιόρκα

Χτισμένο σε μια ειδυλλιακή κατάφυτη έκταση, στην κορυφή μιας βραχώδους ακτής στα βόρεια του εξωτικής Μαγιόρκα, το ξενοδοχείο Can Simoneta υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Τα δυο κτήρια που απαρτίζουν το resort, χρονολογούνται πάνω από 140 χρόνια πριν και έχουν μετατραπεί σε ένα ρομαντικό καταφύγιο, με μαγευτική θέα στην θάλασσα.

Μάλιστα, ένα από τα κτήρια απέχει μόλις 14 μέτρα από την ακτογραμμή, με τη θάλασσα να δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ενώ προσφέρεται και αποκλειστική πρόσβαση σα καταγάλανα νερά από τις ειδικά διαμορφωμένες σκάλες, που έχουν λαξευτεί πάνω στο βράχο.

Στους χώρους του ξενοδοχείου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο και η όλη διακόσμηση ακολουθεί την μινιμαλιστική αισθητική.

Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν το καθένα την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, με κάποια από αυτά να διαθέτουν βεράντες με θέα τη θάλασσα και άλλα ιδιωτική αυλή με πισίνα.

Ταβάνια επενδεδυμένα με ξύλο, λευκές κουρτίνες, ανοιχτόχρωμα πατώματα και έπιπλα σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις συνθέτουν τους εσωτερικούς χώρους των δωματίων.

Στη βεράντα του εστιατορίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις, από ένα μενού που έχει δημιουργηθεί με βάση τα τοπικά προϊόντα.

Το Can Simoneta διαθέτει ακόμα spa, ενώ προτείνει στους επισκέπτες του πολλές ακόμα δραστηριότητες, από θαλάσσια σπορ, έως ιππασία και γκολφ.

Για όσους προτιμούν την χαλάρωση, οι αναπαυτικές ξαπλώστρες γύρω από την κεντρική πισίνα και οι αιώρες κάτω από τα πεύκα είναι το ιδανικό σημείο για ένα ρομαντικό βράδυ.

Τιμές: από 220 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ