Οικογενειακό δράμα στα Ιωάννινα λόγω κορονοϊού: Πέθανε 40χρονη που είχε χάσει και τον πατέρα της από τον ιό

Οικογενειακό δράμα στα Ιωάννινα λόγω κορονοϊού: Πέθανε 40χρονη που είχε χάσει και τον πατέρα της από τον ιό

Άφησε πίσω μια πεντάχρονη κόρη - Θα ανοίξει λογαριασμός στην μνήμη της και έσοδα θα δοθούν για την καταπολέμηση της Covid-19

Η πανδημία του κορονοϊού έχει δημιουργήσει πολλές τραγωδίες, ειδικά όταν φεύγουν από τη ζωή νέοι άνθρωποι, όπως η 40χρονη που πέθανε στα Ιωάννινα. Η γυναίκα που ήταν μητέρα ενός παιδιού έγινε το δεύτερο μέλος της οικογένειας που απεβίωσε από τον φονικό ιό, καθώς το δράμα είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό όταν είχε πεθάνει και ο πατέρας της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η 40χρονη έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά δεν κατάφερε. Ο πόνος είναι μεγάλος, όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας.

Η οικογένεια της Αλεξάνδρας Σώζου ωστόσο, βρήκε το κουράγιο και αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στην μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19, ενώ παράλληλα κάνει έκκληση προς τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλέκα έφυγε αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της Χρήστο και την πεντάχρονη κόρη της. Συλλυπητήρια ανακοίνωση, εξέδωσε η ΑΕΣ Συνεταιριστική Οινοποιίας Ηπείρου Α.Ε. – ZOINOS WINERY στην οποία εργαζόταν.

Πραγματικά πρόκειται για μία ακόμα ιστορία που συγκλονίζει και απορεί κανείς πώς είναι δυνατόν να υπάρχει κόσμος που να πιστεύει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός.