Τραγωδία στον Άλιμο: «Προσεύχομαι μέρα-νύχτα για τον νονό της κόρης μου, έσωσε το παιδί μου»

Τραγωδία στον Άλιμο: «Προσεύχομαι μέρα-νύχτα για τον νονό της κόρης μου, έσωσε το παιδί μου»

Πώς περιέγραψε το τραγικό περαστικό η 9χρονη στη μητέρα της

Μια απίστευτη τραγωδία διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μπροστά στα μάτια της 9χρονης και των έκπληκτων περιστατικών.

Ένας 61χρονος άνδρας πήγαινε για μπάνιο με την 9χρονη βαφτιστήρα του, στην προσπάθειά τους όμως να διασχίσουν τις γραμμές του τραμ, παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στις γραμμές του τραμ στον Άλιμο.

Ο άτυχος άνδρας πρόλαβε και έσπρωξε τη μικρούλα και την έσωσε.

Η μητέρα της 9χρονης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star τόνισε πως προσεύχεται κάθε μέρα για τον νονό της κόρης της αλλά αποκάλυψε και πώς της περιέγραψε η μικρούλα το τραγικό περιστατικό.

«Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτό το τραγικό συμβάν και μέρα -νύχτα προσεύχομαι γιατί ο Πάρης ήταν κύριος, ήταν άρχοντας σε όλα του. Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτός ο άνθρωπος τρόμαξε, έκανε όμως την κίνηση του και έσωσε το παιδί μου. Η Καρολίνα μου είπε ότι το μόνο που αισθάνθηκα είναι ένα σπρώξιμο και πρόλαβα και έκανα ένα δυο βήματα, μετά γυρνάω και βλέπω ότι ο Πάρης δεν πρόλαβε να πηδήξει και τον πάτησε το τρένο» είπε η μητέρα της 9χρονης που ο νονός της έσωσε τελευταία στιγμή.

(φωτογραφία αρχείου)